Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2013
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Eindhovens Platform zoekt actieve bewoners

Aan alle actieve bewoners van Eindhoven

Op zaterdag 23 november a.s. organiseert het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken weer de Landelijke Bewonersdag. Honderden bewoners uit het hele land komen samen in het Evoluon om kennis en ervaring uit te wisselen en energie op te doen voor weer een jaar bikkelen in de wijken.
Dit jaar is het thema: Bron van energie. Want jullie als actieve bewoners zijn de energiebron waarop de wijken de afgelopen jaren hebben gedreven. En jullie energie is in de toekomst harder nodig dan ooit!

We nodigen je uit om actief bij te dragen aan ons programma door op een grote markt jouw project of organisatie te presenteren. Hoe draag jij bij aan een betere wijk? Hoe gaat het met jullie wijk/project? Wat zijn jullie aan het doen? Wat hebben jullie bereikt? Wat willen jullie in de toekomst? Presenteer je plan en deel je ervaringen met andere enthousiaste, actieve bewoners.
Voorbeelden, van wat je kunt laten zien, zijn foto’s, krantenknipsels en bijvoorbeeld slogans die vertellen hoe er over jouw wijk gesproken wordt, een spotprent die jullie situatie tekent en ook producten. Voorwerpen die iets vertellen over de activiteit; een stuk fruit uit de buurtmoestuin, een schoen van de wandelclub, een voorzittershamer. Wat je ook denkt dat iets laat zien over jouw wijk en waarover je vragen van bezoekers gaat krijgen. De tafels zijn 2 meter lang en 76 cm breed: genoeg ruimte om spullen te laten zien.

En zo zijn er heel veel dingen mogelijk. Heb jij wel zin om marktkoopman (of -vrouw) te zijn, laat het ons dan het liefst dit zo snel mogelijk weten. Reacties per mail graag naar info@lsabewoners.nl of onderstaand mailadres. Wil je graag meedoen, maar weet je niet zo goed hoe je je kraam kunt vullen, neem even contact op: samen komen we er vast uit.

Kijk voor meer informatie over de Landelijke Bewonersdag op www.landelijkebewonersdag.nl.

We hopen van je te horen. Vriendelijke groeten,

Sjoerd Slaaf, voorzitter,
Mark Helsen, secretaris,
Gonny de Wit, secretariaat,
bewonersplatformwn@gmail.com,
06 – 26 24 16 96