Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2013
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Groei

Woonbedrijf project voor Achtse Barrier-Gunterslaer

Beste lezer, sinds mei zijn wij (twee ontwerpers van Atelierdorp) namens Woonbedrijf bezig met een mooi project voor buurtverbetering van de Achtse Barrier-Gunterslaer.
Op 28 augustus zijn we samen met Woonbedrijf bij u in de buurt geweest, om drie ontwerpen te presenteren en hebben de bewoners gekozen voor GROEI!

Een ontwerp, waarbij het plan is, om enkele gevels uit de buurt in te richten met plantenbakken en pakkende teksten op de muur die verwijzen naar de groei in de buurt. U kan als bewoner hiervoor zelf de invulling bedenken. Zowel voor de tekst op de muur als voor de planten in de plantenbakken.
Ook in het Groei! ontwerp is er de mogelijkheid voor bewoners die de containers voor het huis hebben staan deze een beschutte plek te geven achter een speciaal ontworpen containerscherm. Hier krijgt u nog bericht over van de projectgroep.
Uw inbreng voor de gevels is van grote waarde. U bent immers degene die van de ontwerpen gebruik gaat maken. We willen graag dat het iets wordt waar u trots op kunt zijn.
Het project wordt gefinancierd door het Woonbedrijf Buurt Cultuur Fonds en voor u dus kosteloos.
Wilt u graag meedenken in het project dan kan u een mail sturen naar info@djimberger.com.
Graag even uw naam, adres en telefoonnummer vermelden in de e-mail.
We hopen dat u mee wilt doen, zodat we er een mooi en passend geheel van kunnen maken!

Djim Berger & Nicolette Bodewes
Projectgroep Achtse Barrier-Gunterslaer