Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2013
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Boeken voor zieke kinderen

Nieuwe actie
Graag wil ik u vragen te gaan sparen voor de gratis boeken bij de EMTÉ. Bij de vorige actie heb ik bij twee ziekenhuizen (Eindhoven en Veldhoven) twee hele grote stapels kinderboeken af kunnen geven op de kinderafdeling. Een bedankje hiervoor hebt u in een van de vorige Brierkes kunnen lezen. Nu is het weer zover, een nieuwe stapel voor nieuwe kinderen. Dus… als u zegels over hebt, de boeken niet zelf wilt houden of kunt gebruiken: geef ze bij mij af. Rond zes uur ’s avonds ben ik meestal thuis.

Vorige acties
Ik wil allen, bekenden en onbekenden, die bij mij spullen/spelletjes/voedsel hebben afgegeven voor de voedselbank, kinderafdeling of voor een ander goed doel bedanken. Soms door (on)bekenden bij de voordeur neergezet. Wilt u dit doen, verpak ze dan goed in een plastic zak i.v.m. een eventuele onverwachte regenbui.
Op het moment van schrijven ben ik bezig met het inzamelen van de zegeltjes van de C1000, waarvan ik er al een aantal heb gehad. Hoeveel dozen het gaan worden weet ik nog niet. Maar de grote hoeveelheid van de EMTÉ van vorige keer, ruim 80 dozen, zal het niet gaan worden.

Marij Hessels
Chamonixlaan 27
040 - 844 61 47