Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Oktober 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Jong Nederland De Fakkel

In de tweede week van september 2021 starten de activiteiten van Jong Nederland de Fakkel weer. JN de Fakkel is een jeugdvereniging die dit jaar 65 jaar bestaat. De vereniging is te vinden in de eigen accommodatie: het dr.ir. F.J. Philipshuis aan de Fakkellaan 1.
Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie waar iedereen van 5 tot 18 jaar van harte welkom is.

Binnen Jong Nederland werken we met leeftijdsgroepen. Die leeftijdsgroepen variëren jaarlijks en voor de exacte gegevens verwijzen we u daarom naar onze website.
Iedere leeftijdsgroep houdt wekelijks groepsbijeenkomsten waar een gevarieerd programma, afgestemd op de leeftijd van de kinderen aangeboden wordt.

Naast de groepsbijeenkomsten worden jaarlijks ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: een carnavalsviering, voorjaars- en najaarsweekenden, een zomerkamp, een Halloweenviering en een aantal speciale activiteitendagen.

De vereniging wordt draaiend gehouden door een grote groep van ruim 40 enthousiaste vrijwilligers die hun tijd graag besteden binnen de gezellige jeugdvereniging. Als vereniging zijn we uiteraard blijvend op zoek naar personen die kunnen bijdragen aan onze missie:

Samen leuke en avontuurlijke activiteiten voor kinderen organiseren.

Wilt u meer informatie: kijk op onze website www.jndefakkel.nl.
of stuur een e-mail naar bestuurjndefakkel@gmail.com.