Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

November 2019

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

RSVAB bestaat 40 jaar

40 jaar geleden startte de ‘Recreatie Sport Vereniging Achtse Barrier’ voor het eerst met een gym avond. De eerste jaren nog in een zaaltje aan de Mgr. Witloxweg, totdat de gymzaal in de Bordeauxlaan geopend werd. Daar zijn we de eerste huurders.

Ons doel is om op een gezellige manier samen te sporten en zo te werken aan onze gezondheid, door middel van functionele training. Aan bod komen: kracht, conditie, lenigheid en mobiliserende oefeningen waarbij alle spieren samen moeten werken.
Een ieder kan op eigen niveau meedoen omdat er bij de oefeningen een lichtere en een zwaardere versie is; dit alles in leuke circuitvormen en intensieve interval training.

Het laatste kwartier wordt er altijd gevolleybald. Dit als training voor het jaarlijkse volleybal mix toernooi, een happening rond carnaval, waar (bijna) iedereen aan mee doet. Ook als afsluiting van het seizoen (de zomervakantie) wordt er een fietspuzzeltocht georganiseerd, met koffie en gebak op een te vinden locatie.

Er is ruimte voor nieuwe leden dus wil je weer eens in beweging komen? Kom gerust eens kijken of doe een keer gratis mee. Op maandagavond trainen de twee damesteams om 19.30 en 20.30 uur, de heren om 21.30 uur.

Bekijk ook eens de foto’s op onze website: rsvab.nl.