Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

November 2019

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Sinterklaasweekend 15/16/17 november

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
en het Jan Linders Fonds

Schoen zetten (0 tot … jaar)

Op vrijdagavond 15 november mogen er alvast schoentjes gezet worden, van 18.30 tot 19.30 uur, in wijkcentrum De Mortel. Het is gratis en de kinderen kunnen tekeningen en andere verrassingen voor de Sint achterlaten. Voorgaande jaren was de Sint blij verrast door al het moois dat de kinderen gemaakt hadden en ook Amerigo was blij met de wortels en het brood.
Dus kom dit jaar weer met je pantoffel, laars schoen of klomp en vul hem met iets moois voor de Sint. Je schoentje kun je zaterdag 16 november tussen 16.00 uur en 16.15 uur weer ophalen in wijkcentrum De Mortel.


Knutselmiddag (4 t/m 12 jaar)

Op 16 november a.s. organiseert de OKA weer de jaarlijkse Sinterklaas knutselmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan dan weer mooie dingen maken voor de Sint en zijn Pieten. Wij helpen jullie graag met het maken van iets moois. De entree is € 4,00 en we beginnen om 14.00 uur Bij Jan Linders Supermarkt en hopen om 16.00 uur allemaal met iets moois naar huis te gaan. Sinterklaas is altijd heel blij met al die eigen gemaakte mooie dingen. Dus niet vergeten en kom lekker knutselen.
Kinderen die op vrijdagavond hun schoentje hebben gezet, kunnen om 16.00 uur onder begeleiding van een Piet, samen met hun ouders hun schoentje op gaan halen in wijkcentrum De Mortel.


Sinterklaasfeest (0 tot … jaar)

We hebben een mooie brief gekregen van de Sint. Daarin vertelt hij ons dat hij ook dit jaar weer van plan is om naar wijkcentrum De Mortel te gaan. Op zondag 17 november komt hij voor ons grote Sinterklaasfeest. Samen met zijn ervaren (Zwarte) Pieten komt hij voor een feest deze kant op. Hij vraagt ons wel hoeveel pakjes hij mee moet nemen.
Daarom hebben we alleen een voorverkoop voor deze activiteit. We verdelen de kinderen in 2 groepen, een groep van 11.00 t/m 13.00 uur en een groep van 14.00 t/m 16.00 uur. De zaal gaat maximaal een kwartier voor aanvang open.

Laat papa, mama, opa of oma even een kaartje kopen à € 4,00 euro op onze website: www.oka-ab.nl. De kaartverkoop is vanaf woensdag 30 oktober t/m woensdag 13 november. Net als vorig jaar kunnen er alleen online kaartjes worden gekocht.

Voor de kaartjes geldt: op=op!
Voor uitleg zie de website of stuur een mailtje naar kaartverkoop@oka-ab.nl.
Voor inlichtingen bel: 06 - 51 41 66 12 of 06 - 51 21 16 37.
Mocht u onverhoopt digitaal geen kaartjes kunnen bestellen, neem dan contact op met een van bovenstaande nummers of e-mail naar kaartverkoop@oka-ab.nl


en OKA-Bestuur en vrijwilligers