Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Mei 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

FinFonFeesten dit jaar op 26 augustus

Zet de datum 26 augustus maar vast in je agenda: Dan vinden in en om De Mortel weer de jaarlijkse FinFonFeesten plaats.

De verhuizing naar de omgeving van De Mortel is u en ons goed bevallen zo is gebleken uit de reacties die wij hebben ontvangen.

En omdat de mogelijkheden nu ook wat ruimer zijn kunnen we ook werken aan een nog gezelligere markt met een groter aanbod van spullen, informatie en entertainment.

Infomarkt.
Hoofdmoot blijft natuurlijk de gezelligste rommelmarkt waar je letterlijk voor een paar kwartjes de mooiste dingen koopt, maar daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om informatie op te doen over gezond zijn en blijven. En soms ook om het weer te worden!

Zo staat de sportschool er en de apotheker, de dietiste naast de fysiotherapeut en de wandelcoach. Kortom is Elz’ weer goed vertegenwoordigd.
We zijn in onderhandeling met een aantal exposanten die een interessante hobby hebben waar ze veel over kunnen laten zien en vertellen.
Daarnaast willen we graag enkele groepen uitnodigen met een hobby waar een wedstrijdelement in meespeelt, zodat de uitslag niet bij voorbaat vaststaat.

Ook serieuzere zaken zullen aan bod komen. Veilig hang- en sluitwerk bijvoorbeeld, maar ook groene energie en alternatieven voor kolen en gas. Ook zal er aandacht zijn voor elektrisch rijden.

Gezelligheid en entertainment
Uiteraard bieden we de bezoekers de mogelijkheid om op een aantal gezellige terrassen te genieten van een hapje en een drankje.

Ook de podiumkunsten willen we een plaatsje gunnen en dus komt er ook weer een podium en daarop worden optredens ingepland van (lokale) artiesten.

Inschrijven kraamhuur.
Voor veel van de rommelmarktexposanten is dit een jaarlijks terugkerend feest. Ze kunnen dus
vanaf nu ook weer inschrijven voor een (of meer) kramen op: www.finfon.nl/kraam-verhuur/.

Optredens
Voor lokale artiesten is dit natuurlijk ook een uitgesproken kans om op te treden. Wil jij of jouw kind de schuifdeuren graag eens verruilen voor een ‘echt’ podium? Hier is dan je kans. Wij stellen het podium graag ter beschikking. Alle kunstvormen zijn welkom: Toneel, Stand-up, Zang of Instrumentaal, als het maar voor alle leeftijden is.
En uiteraard hebben wij een kleine onkostenvergoeding beschikbaar.
Heb je interesse? Meld je dan aan op finfon@brierke.nl.

Het FinFonTeam