Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Februari 2017
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Achtse Barrier op z'n kop

Het zou een mooie vraag voor de WieWitWa WijkQuiz kunnen hebben zijn geweest: Wie weet er wat er toch in Achtse Barrier aan de hand is. Het is een geroezemoes van belang. De geruchtenstroom is niet van de lucht.
Ik kan u gerust stellen want ik weet het: De hele Achtse Barrier wordt voorzien van pleinen. Pleinen om elkaar te ontmoeten. Er komt een gezondheidsplein, een welzijnsplein, een sport- en beweegplein, een informatieplein en nog heel veel andere.

Hebt u het nog niet gezien? Allemaal te zien en te beleven op achtsebarrier.nl. Met of zonder www; je komt er altijd. Ook als je een min tussen achtse en barrier zet kom je er gewoon. Je moet wel zo’n moderne typmachine hebben, weetjewel, een kompjoeter. Of een aaipet is ook goed. Een tabletje doet het ook, maar een aspirientje en een pilletje nou weer niet.

Dus achtsebarrier.nl en achtse-barrier.nl komt uit op ons Buurtplein. Maar als je slim bent en dat niet iedere keer wilt intypen zet je hem gewoon in je favorieten, dan ben je er met één muisklik.

Maar er was een moeilijkheid. Want sommige stratenmakers konden de tekening niet goed lezen. De één wil kinderkopjes leggen, de ander zegt dat er straatklinkers moeten komen en weer een ander leest dat er asfalt op de tekening staat.

En dat betekent dan dat een plein soms wel wat veranderd en aangepast wordt. Maar hopelijk is dat dan ook meteen een verbetering.
Op de voorpagina hebben we gekozen voor twaalf tegels. En vandaar kun je soms doorklikken naar weer een pagina met tegels, of direct naar informatie. Ook daar hebben de tegelzetters natuurlijk aardig de vrije hand met hun eigen inbreng. Zo hopen we dat je snel en zeker op de juiste plek terecht komt en de informatie vindt waar je naar op zoek bent.
En als je meent dat het sneller of beter kan willen wij dat natuurlijk graag weten. Daarom roepen we iedereen op om ons met raad en daad bij te staan. Stuur je opmerkingen of verbeterpunten naar info@achtsebarrier.nl, en wij doen er wat mee.

Trouwens, als jij informatie wilt toevoegen aan een artikel of aan een pagina dan kan dat natuurlijk. Als jouw vereniging nog niet aanwezig is op het buurtplein, kun je zelf een eigen plein aanmaken en vullen. Zo krijgt jouw club meer aandacht en daar gaat het toch om?

Hebben jullie al een eigen platform op het internet en wil je graag linken of koppelen? Neem contact op met onze beheerders en we komen tot zeker tot een oplossing. Info@achtsebarrier.nl.

Martin