Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2016
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Naturistisch zwemmen in Ir. Ottenbad

Al tientallen jaren wordt er door de SNROB (Stichting Naturistische Recreatie Oost Brabant) een gezellig naturistisch zwem uurtje georganiseerd in het Ir. Ottenbad in Eindhoven.

Vanaf de eerste zaterdag in oktober tot en met de laatste zaterdag in maart, wekelijks van 16.30 tot 18.00 uur.

In een hele prettige en familiale sfeer kunt u in uw blootje genieten in het grote recreatie bad, de drie verwarmde baby badjes en een heerlijk verwarmd bubbel bassin. Ook zijn er Turkse stoombaden, infrarood sauna’s en kruidenbaden, waar tegen extra betaling gebruik van kan worden gemaakt. Wilt u dit ook eens uitproberen en de sfeer komen proeven, dan bent u daarvoor van harte welkom. U kunt zich melden bij de balie voor aanvang van het zwem uur.
De entree prijs bedraagt op dit moment € 4,50 en kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. En mocht u erover twijfelen, het heeft letterlijk echt niets om het lijf en jong en oud doet er aan mee.

U kunt dit seizoen nog komen kennismaken met ons op de zaterdagen 5, 12, 19 maart en op 26 maart als laatste mogelijkheid dit seizoen. En als het u goed bevalt, zien we u daarna graag op zaterdag 1 oktober 2016 weer terug!

Met eventuele vragen of voor meer informatie kunt u terecht bij SNROB@upcmail.nl.

Bestuur SNROB