Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2016
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Mantelzorgmiddag

Wat komt erbij kijken als u bij voorbeeld voor uw ouders, partner of bekenden moet gaan zorgen? Wat houdt mantelzorg nu eigenlijk in?

Voor iedereen die voor een ander zorgt of denkt dit binnenkort te gaan doen organiseren we op 23 maart van 13.30 - 16 uur in De Mortel een inspirerende middag waar we huidige en toekomstige mantelzorgers en /of zorgvragers voor uit willen nodigen.

Zorgvragers vinden de betekenis van mantelzorgers erg belangrijk. Veel zorgvragers voelen zich eenzaam en vinden het moeilijk om hulp te vragen of om sociale contacten op te bouwen.

Mantelzorgmiddag
Deze mantelzorgmiddag zal in het teken staan van de allereerste fase in een proces waarbij je een ‘niet-pluis’ gevoel krijgt bij je partner, vriend, buur of kennis.

Je voelt dat iemand verandert, anders doet en reageert of dat ‘gewone’ zaken niet meer zo vanzelf gaan maar je krijgt de vinger er niet achter. Op deze middag nemen we u middels een theatervoorstelling mee en geven we tips en inzichten. We gaan vervolgens in kleine groepjes uit elkaar om verder te praten.

Meer weten en aanmelden

Iedereen die zich aangesproken voelt kan reageren en zich aanmelden bij:
Inigo Hessing (wijkverpleegkundige) 06 - 46 14 58 00, i.hessing@zuidzorg.nl of bij
Wendy Boeijen (Buro Cement) 06 - 33 63 31 86, wendyboeijen@woenselnoord.nl.