Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2016
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

It giet aon! Oppimpen van De Mortel loopt!

Het is even stil geweest rondom het pimpen van De Mortel, maar dat betekent allerminst dat we stil gezeten hebben. We zijn druk bezig geweest om geld in te zamelen en wij danken nu alvast onderstaande sponsoren, die het mogelijk maken om vervolgstappen te ondernemen.

In verband met de bezetting van De Mortel de afgelopen maanden was de 1e gelegenheid om weer iets te doen 13 februari j.l.
Op deze zaterdag hebben de vrijwilligers: Arno, Karel, Dick, Roland en Theo, de koof van de kleine bar gesloopt (bij de grote bar is de koof al weg) en hebben zij de plafondplaten met lichtpunten voor onze nieuwe moderne hanglampen aangebracht boven de beide bars. Het ziet er al meteen veel frisser en lichter uit.

Binnenkort wordt gestart met het schuren en verven van de tafels en bloembakken die inmiddels in De Mortel staan. Ook de barkrukken krijgen een nieuwe bekleding.
De grootste klus die van start gaat, direct na halfvasten, is het schilderen van de ruimtes. Wij vertellen in het volgende Brierke meer over de vorderingen die gemaakt zijn.

Maar loop ook gerust eens binnen, enne……..hulp bij kleine klusjes is altijd welkom!
Net als nieuwe initiatieven voor iedereen die Achtse Barrier gezelliger wil maken.

Groetjes, tot in De Mortel!
Marleen van Laarhoven & Hjördis von Lehsten

De sponsoren zijn: