Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2014
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Schrijfster Karin Belt op bezoek

Lezing door Karin Belt, schrijfster van de roman De Midlifeclub, op donderdag 27 november om 20.00 uur in de ruimte van De Boekenmortel

Vier veertigers rekenen af met hun perfecte leven
In het boek De midlifeclub realiseert Femke zich dat ze alleen nog maar moeder en echtgenote is. Langzaam maar zeker is ze veranderd in een grijze muis die het liefst joggingbroeken draagt. Waar is die ondernemende, aantrekkelijke vrouw gebleven die ze ooit was? Wanneer is ze zichzelf zo kwijtgeraakt? In de hoop zichzelf terug te vinden besluit ze met haar nieuwe vriendinnen mee te gaan op hun jaarlijkse uitje naar Frankrijk, waar ze precies doen waar ze zin in hebben…
Het boek De midlifeclub geeft hoop als een feelgoodroman en is spannend als thriller. Zowel dertigers, veertigers als vijftigers zullen zich herkennen in dit meeslepende verhaal over liefde, vriendschap, ouderschap en ouder worden.

Karin Belt (1970) is historica en werkt als stewardess. Ze woont in Eindhoven met haar man en hun twee kinderen. De midlifeclub is haar debuutroman.

Karin zal deze avond vertellen over dit boek en er een stukje uit voorlezen. Daarna is er gelegenheid tot vragen stellen.
U (alle leeftijden en ook mannen) bent van harte welkom!

Ine Bernards,
namens De Boekenmortel