Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Februari 2014
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Kopij voor 't Brierke in goede banen

Met enige regelmaat krijgen wij van u de vraag om kopij op te nemen. En dat vinden we fijn, en dat doen we graag. Maar soms moeten we u teleurstellen en dat is niet leuk. Niet voor u èn niet voor ons.
Wat is er dan aan de hand? Sommigen van u weten niet precies wanneer ‘t Brierke uitkomt en wanneer de kopij bij ons binnen moet zijn. We proberen dat zo goed mogelijk bekend te maken. Het staat in de wijkagenda achterin ieder Brierke en ook op de wijkkalender die ieder huisgezin in de wijk gratis heeft ontvangen. Dat wist u natuurlijk, maar misschien heeft u de wijkkalender (per ongeluk) te vroeg aan OPA meegegeven en ‘t Brierke ook. In dat geval is het handig om te weten dat onze webmasters de inleverdata ook nog eens vermelden op onze website www.brierke.nl.
Twee weken daarna valt ‘t papieren Brierke bij u in de bus en kunt u het nieuws ook digitaal bij ons lezen.

Overigens in ons digitaal archief kunt u alle kranten uit de afgelopen 35 jaar nog eens inzien! Kies de tab Archief en surf naar jaar en maand van de gewenste uitgave.
U kunt ook met de tab Zoeken trefwoorden ingeven als u niet (precies) meer weet wanneer een artikel verschenen is. U krijgt dan netjes alle artikelen waarin uw trefwoord voorkomt. Met één muisklik opent dan het artikel.

Martin van de Goor