Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Februari 2013
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Infoavond zonnepanelen en -boilers

Of u het nu doet voor uw portemonnee of voor het milieu, of voor beide; zonne-energie wordt steeds interessanter en actueler! Het kabinet heeft voor 2013 besloten een nieuwe en grotere subsidiepot te creëren en daarvan kunt u profiteren! Het initiatief Groen Zonnig Woensel ontzorgt u volledig.

Zonnepanelen zetten (zon)licht om in elektriciteit, zonneboilers verwarmen water. Beide vormen zijn erg interessant voor uw woning. Tijdens de informatieavond vertellen we u graag over de mogelijkheden.

Ga naar Groen Zonnig WoenselGroen Zonnig Woensel is een initiatief van Wilko Kistemaker. Hij werkt samen met Peter van der Linden (van het Leefbaarheids Team AB) en Eindhoven is zijn plek. Het doel is om het voor u gemakkelijk te maken om voor zonnepanelen te kiezen. Wilko is in Houten gestart om gezamenlijk met buurtbewoners zonnepanelen aan te schaffen. Dit bleek een groot succes: inmiddels zijn al meer dan 250 woningen voorzien van zonnepanelen. In Woensel zijn meer dan 300 panelen geplaatst.

Groen Zonnig Woensel organiseert informatieavonden en adviseert over de mogelijkheden, kosten en opbrengsten van zonnepanelen. Door het vormen van een collectief kan een scherpe prijs worden aangeboden door een leverancier. We werken met een lokale installateur die de panelen plaatst en de installatie aansluit. Voordat de zonnepanelen worden geplaatst, komt de installateur langs om een vrijblijvend maatwerkadvies te geven (het aantal zonnepanelen, de geschatte opbrengst en uiteraard de investering). Op basis van het maatwerkadvies ontvangt u een offerte.

We nodigen u van harte uit voor de informatieavonden over zonnepanelen in de Achtse Barrier. U kunt zich hiervoor aanmelden op onze website www.groenzonnigwoensel.nl of door uw gegevens te mailen naar info@groenzonnigwoensel.nl.

Wij zorgen voor uitgebreide informatie over de zonnepanelen en u heeft ruimschoots gelegenheid uw vragen te stellen. Ook vertellen we u over de subsidiemogelijkheden.
We spreken u graag op 6 maart aanstaande, laat de zon maar schijnen! Neemt u vooral buren, vrienden, collega’s en bekenden mee. De koffie en thee staat klaar.

Woensdag 6 maart 2013 van 19.30 tot 21.30 uur,
Stedelijk College, Avignonlaan 11.