Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Menselijk

Oei, oei, dat was mis! Dat hebben we geweten. Het duizelt me nog af en toe.

Wat is er dan gebeurd zult u vragen. Wel, ik was enthousiast over het initiatief van het buurtpreventieteam om in de wijk een soort buurtwacht te gaan vormen. U weet wel, een aantal betrokken wijkbewoners die in groepjes van twee of drie ‘s avonds door de wijk wandelen om de buurt een beetje in de gaten te houden.
Als er dan mensen met minder goede bedoelingen rondhangen, worden die misschien wel een beetje nerveus als ze doorhebben dat ze gezien zijn. Zo iets dus. Daarover schreef ik vorige keer.
En in dat stukje heb ik een e-mailadres genoemd wat niet bestaat. En daarom kregen al die mensen die zich wilden aanmelden een foutmelding. Dus ging iedereen naarstig op zoek naar het juiste adres om zich op te geven.
En dat leverde een forse mailwisseling op kan ik u verzekeren. Laat ik het juiste adres dan hier ook maar even vermelden: buurtpreventieab@gmail.com.

Verderop in dit Brierke vertelt Peter van der Linden over de avond waarop de eerste leden er op uit trokken in de wijk om onveilige situaties te gaan ontdekken.
De deelnemers waren erg enthousiast en gaan door met dit initiatief. Als u nou ook mee wilt doen, meld je dan aan. Hoe meer mensen meedoen, hoe veiliger de buurten worden. En het is verschrikkelijk goed voor je sociale contacten kan ik uit eigen ervaring beamen. Bijkomend voordeel is dat de hond het ook fantastisch vindt.

Hopelijk kan en wil iedereen het me vergeven van dat foute e-mail adres. Vergissen is per slot van rekening menselijk.

Martin