Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Februari 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

 

Vragen of opmerkingen over de website: mail naar de webmasters Toon en Frank.

Reacties

Aangenaam verrast waren we bij de redactie met uw reacties op ons nieuwe gezicht.

U vond dat ’t Brierke er op is vooruit gegaan. En dat vinden we natuurlijk zelf ook. Natuurlijk, anders hadden we het niet gedaan, dat mag duidelijk zijn. Maar dan toch, uw positieve reacties doen ons goed. Of u ze nou rechtstreeks aan ons doorgeeft of via onze bezorgers, we zijn er blij mee. Trouwens, dat geldt ook voor kritiek! Ook als u iets afkeurt of als we iets kunnen verbeteren willen we graag uw reactie vernemen. We zullen daar dan zeker iets mee doen.

Ook uw reacties op artikelen die we publiceren juichen we van harte toe. Uw mening telt! Zo hopen we een discussie op gang te brengen die kan leiden tot begrip voor elkaars standpunt en inzicht in de problemen van de ander. En door het benoemen van een probleem wordt de lezer er toe aangezet om mee na te denken over een mogelijk oplossing.
Soms duurt het wat langer voordat u een reactie krijgt. Zoals bijvoorbeeld bij het project glasvezel in Achtse Barrier. Daar is sinds september 2003 al sprake van, getuige het voorwoord van die maand:

De gemeente Eindhoven wil bevorderen dat alle bewoners van Eindhoven in het jaar 2010 met een glasvezelverbinding toegang kunnen hebben op de breedbandinfrastructuur…(het hele artikel leest u hier).

In 2009 ging Ons Net Eindhoven serieus van start: de winkelruimte annex informatiecentrum werd gehuurd. Nu, januari 2012, is die ruimteaangepast en in orde gemaakt om als informatiecentrum te worden ingericht.
Op de posters op de ramen naast de hoofdingang van De Mortel lezen we dat Ons Net Eindhoven binnenkort gaat starten met de informatievoorziening.

Ik ga er van uit dat we dit jaar daadwerkelijk glasvezel in de wijk krijgen.


Martin