Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Januari 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--


Vragen of opmerkingen over de website: mail naar de webmasters Toon en Frank.

Een nieuw gezicht !

Allereerst wil ik u, mede namens alle vrijwilligers van‘t Brierke, een heel gezond en gelukkig 2012 toewensen.

En in dit nieuwe jaar presenteren wij uw wijkkrant met een nieuw gezicht. Een gekleurd gezicht. En we hopen dat dat bij u in de smaak zal vallen. Maar, zoals u weet: een gezicht is een buitenkant, en zo ook dit gezicht van ‘t Brierke. De binnenkant is als vanouds, duidelijk als de informatie die we graag brengen: in zwart en wit.

Ook nieuw dit jaar is een speciale felicitatierubriek. In samenwerking met de EMTÉ super aan de Ardèchelaan feliciteren wij iedere maand een jarige wijkbewoner en plaatsen zijn of haar foto in ‘t Brierke. Meer hierover leest u verderop in dit Brierke.

En wat natuurlijk blijft zijn alle goede dingen.
Uiteraard krijgt u nog alle informatie over activiteiten in de wijk, verzorgd door de diverse groepen van vrijwilligers en professionals. En vanzelfsprekend behouden ook de vaste rubrieken van Elz’ over gezondheid en welzijn en de voedingsadviezen van Nanna van den Nieuwendijk hun plaatsje.

Ook de mogelijkheid om uw hart te luchten in de rubriek Zeggetis blijft natuurlijk open. En u kunt ook blijven genieten van het wel en wee van de peuters in Peuterplaza Marseillelaan.

En als we toevallig eens een keer wat weinig kopij uit de eigen wijk hebben, kijkt de redactie of er soms kopij uit de omgeving interessant voor u kan zijn en plaatsen we die. Zo krijgen we ook jaargang 34 best wel weer vol.
Ik wens u graag heel veel leesplezier.

Martin