Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
December 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

AB'ers Actief

Het jaar 2011 loopt alweer ten einde. Nog even en dan is het alweer Nieuwjaar. Wat gaat dat toch snel. En wat gebeurt er veel in zo’n jaar. En wat zijn de bewoners van onze wijk dan actief. Kijk maar op de nieuwe wijkkalender. Daarop heeft de fotograaf veel activiteiten uitgebeeld. Op heel veel evenementen in de wijk waren talloze wijkbewoners actief aanwezig. Of het nou gaat om stevig doorstappen op de avondvierdaagse of om slenteren over de FinFon markt. Massaal deden we weer mee.
Heel veel activiteiten waren buiten en dus afhankelijk van de stemming van de weergoden, maar er waren kennelijk veel worsten geofferd om die stemming positief te beïnvloeden.

Maar er waren ook binnenactiviteiten die druk bezocht werden. In De Mortel gebeurt iedere week heel veel.
Overdag voor de oudere wijkbewoners, met onder andere kaarten, koersbal, leesclubs, bingo en biljarten.
En ’s avonds voor diegenen die overdag nog moeten ploeteren bij ‘de baas’. Dan bruist het van muziek in allerlei vormen. Van blaasmuziek door verschillende kapellen, tot zang door koren en dans door dansscholen en andere gezelschappen.
En, eerlijk is eerlijk, de vrijwilligers van de kalendergroep hebben dat alles voortreffelijk in beeld gebracht, met oog voor detail.

Ik hoop dat u de wijkkalender van 2012 intensief zult kunnen gebruiken.

Martin

De redactie wenst alle lezers, adverteerders en al haar trouwe vrijwilligers:

Prettige feestdagen

en een

voorspoedig 2012