Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Oktober 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

We draaien weer op volle toeren op de speelzaal. We zijn druk met het project water. Diverse thema’s hebben we al behandeld.
We zijn begonnen met het water in de zee en het zwembad. Heel herkenbaar voor onze peuters, zeker zo vlak na de vakantie. Verder hebben we gekeken wat er allemaal nog meer in het water zwemt. Vooral de vissen en eendjes spreken de peuters erg aan en natuurlijk de krokodillen.
Daarna ging het over de afwas, voor veel van de kinderen was het een belevenis om eens af te wassen, helemaal toen er in het water afwasmiddel ging en er opeens schuim te voorschijn kwam
Nu werken we langzaam toe naar de herfst, hopelijk met niet zoveel water, maar voor de peuters wordt het een leuk thema.
We gaan de speelzaal dan ook in herfstsfeer brengen en maken er een gezellig bos van met kabouters, paddenstoelen, kastanjes en eikeltjes, die ze natuurlijk ook in het park kunnen zoeken en dan meebrengen voor de themahoek.

De koffieochtenden zijn weer gezellig verlopen. Er is hard geknutseld door de ouders en de peuters aan een parapluutje, we zijn dus voorbereid.
Als u zelf eens wilt komen kijken met uw peuter, bent u van harte welkom. U kunt altijd zo binnen lopen, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken.
Wij hebben nog plaats op de dinsdagochtend en vrijdagmiddag.
Er is een wachtlijst voor de donderdagochtend, bij genoeg aanmeldingen kunnen we een nieuwe groep starten.
Uw peuter kan vanaf 2 jaar bij ons komen spelen. U kunt uw kind uiteraard eerder opgeven en dan krijgt u bericht als er plaats is.
Ons telefoonnummer is: 040 - 242 32 19 en ons adres is: Marseillelaan 100a, bij basisschool De Klapwiek.

Team PeuterPlaza Marseillelaan