Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Oktober 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open Kinder Activiteiten

Kinderspeelgoedbeurs

Op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober organiseert de OKA weer de jaarlijkse kinderspeelgoedbeurs. De beurs is van 14.00 tot 15.30 uur in VTA De Mortel.
Voor deze markt kun je een tafel reserveren voor € 3,00 bij Henk.
De voorverkoop is van dinsdag 11 tot en met vrijdag 28 oktober, op de weekdagen van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00 uur, op dinsdag alleen ‘s middags.
Wees er snel bij want op is op. Je kunt voor 1 van de 2 dagen één tafel huren. Dus niet voor beide dagen. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun speelgoed verkopen, niet de ouders (die mogen natuurlijk wel helpen). De entree voor deze speelgoedbeurs is voor volwassenen en kinderen € 0,50. Het zal zeker weer een drukke en gezellige beurs worden. Ben er op tijd bij om een tafel te huren of voor de beurs zelf. Tot zaterdag 29 oktober of zondag 30 oktober.

Het Bestuur OKA

Sinterklaasmiddag

Hallo kinderen uit de Achtse Barrier. Ook dit jaar komt de Sint jullie natuurlijk een bezoek brengen. De ‘aankondig’ Piet heeft de OKA al verteld dat de Sint van plan is om op zondag 13 november om 14.00 uur met een heel stel van zijn pieten een bezoek aan jullie te brengen in VTA De Mortel, Savoiepad 14 te Eindhoven. Sinterklaas wil dan graag tot 16.00 uur gezellig bij jullie blijven. Het zal zeker weer ‘n te gek feest worden.
De Sint wil natuurlijk wel graag weten hoeveel pakjes hij moet meenemen, en daarom wil hij dan ook graag van tevoren weten wie er allemaal komt. Dus laat mama, papa, oma of opa even bij Henk een kaartje kopen á € 3,00, zodat de Sint op alles is voorbereid.
De voorverkoop is vanaf dinsdag 1 november, op de weekdagen van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00 uur, op dinsdag alleen ‘s middags.
Graag zou sinterklaas ook een anekdote van het kind willen hebben. Wij vragen u dan ook deze mee te brengen, bij de kaartverkoop, voorzien van naam en leeftijd. U kunt deze ook mailen naar oka.mia.secretariaat@upcmail.nl met vermelding van het kaart nummer wat op het entreekaartje staat.


Groetjes van de Sint
en alle Pieten

Henk: Savoiepad 133, 06 - 51 41 66 12. U kunt niet telefonisch bestellen. Het telefoonnummer is alleen voor inlichtingen, www.openkinderenactiviteiten.tk.