Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Juni 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Vakantie

Na dit nummer gaan wij van 't Brierke enkele weken vakantie houden. Zeg maar even de accu's weer opladen zodat we er in september weer tegenaan kunnen. En u weer iedere maand voorzien van actuele en hopelijk ook interessante onderwerpen. Maar, de accu's opladen wil niet zeggen stilzitten.
Een aantal van onze vrijwilligers is ook intensief betrokken bij andere wijkactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de Kindervakantieweek. En daar wilde ik het met u eens even over hebben. Heeft u al eens rondgekeken bij die activiteiten achter de Mortel? Al die enthousiaste kinderen die daar timmeren, schilderen, acteren, schminken en allerlei andere leuke dingen doen alsof hun hele leven er van af hangt? Dat is toch zo leuk. Daar geniet je van, misschien nog wel meer als die kinderen zelf.
In het vuur van het spel vergeten de kinderen zichzelf nog wel eens, en dan is het fijn als ze door een oudere een klein beetje geholpen worden in de goede richting. Om weer verder te kunnen spelen alsof hun leven er….. ja, juist!

Geef je nou gewoon eens op om een dagje mee te draaien met die club. Het maakt niet uit hoe oud of hoe jong je bent. Van 15 tot 85 is er geen leeftijdsgrens. Ik durf te wedden dat je het erg leuk zult vinden. Kijk in het programma welk onderdeel je het meest aanspreekt en meld je aan bij OKA-Mia, of bij Henk of Hein. Zie hier voor de telefoonnummers. Je mag natuurlijk ook kiezen voor meerdere dagen.

En nog wat…. OKA betaalt je geen salaris, maar de waardering die je zult oogsten is veel leuker dan een volle beurs.

Martin