Ga naar de startpagina
park
September 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Bruisend

Helaas, als u dit leest zit de vakantie er al weer op. Maar er was wel weer van alles te doen in die voorbije weken.
Voor de kinderen was er een prachtig groot speelplein met een enorm springkussen en een heuse draaimolen en clown Hermano op de Barrierse Feesten. En daarna natuurlijk de kindervakantieweek, met hutten bouwen, Disco-bingo, ganzenbord, opdrachten, gezamenlijke lunches, een clown en natuurlijk de OKA talentenjacht.
Voor de jongeren waren er te gekke uitdagingen in het jongerencentrum en ook daarbuiten, tot en met een skelterrace in het Henri Dunantpark. En op de Barrierse Feesten was er een speciaal jongerenplein met disco.
En voor de groten waren er twee grote braderieën. De Fin-Fon markt en de uitgestelde Barrierse Feesten. Beide stonden gepland op 29 augustus, en beide hadden ook last van enkele regenbuien, maar het publiek liet zich niet afschrikken en kwam er toch een kijkje nemen. Voor nieuw spul moest je naar de Ardèchelaan en voor de koopjes kon je beter naar de Finistère-laan, met de vele kramen met vooral nostalgische spulletjes. De opbrengst van de Fin-Fon markt wordt jaarlijks aan een goed doel geschonken. Dit jaar mag de Zonnebloem Achtse Barrier zich verheugen op een donatie van de organisatie Fin-Fon.

De organisatoren van de Barrierse Feesten hadden de aankondigingen extra feestelijk gemaakt en door de hele wijk kleurige ballonnen aan de lantaarnpalen opgehangen. Een aantrekkelijk gezicht.
Jammer alleen dat de mensen van de OKA op het Ardècheplein niet mochten flyeren voor de OKA belangen, terwijl er wel posters over de Barrierse Feesten op de Fin-Fon markt hingen.

Maar al met al was het een bruisend gebeuren in onze wijk in de vakantieperiode.

Martin