Ga naar de startpagina
park
September 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

PeuterPlaza Gunterslaer

Speelinloop
Vanaf 17 maart zijn wij gestart met een speelinloopgroep bij PeuterPlaza Gunterslaer aan de Normandiëlaan 50 in Eindhoven. Speelinloop is een ontmoetingsplek voor kinderen vanaf 1,5 jaar totdat ze naar de speelzaal gaan. Het is een plek waar uw peuter andere peuters kan ontmoeten en waar u, als ouder, andere ouders kunt ontmoeten, in een leuke speelomgeving. Ouders zijn tijdens de speelinloop de hele tijd aanwezig.
U kunt wekelijks de speelinloop bezoeken op woensdagochtend van 08.45 uur tot 10.15 uur. Tijdens schoolvakanties is de speelinloopgroep gesloten. De bijdrage is 70 eurocent per kind en dit is inclusief koffie/thee en ranja.
Voor inlichtingen kunt u bellen met Ineke Hendriks, coördinerend leidster van Peuterplaza Gunterslaer en Prinsejagt, op telefoonnummer: 040 - 243 90 50.
U mag natuurlijk ook altijd binnen lopen op woensdagochtend.

PeuterPlaza Marseillelaan

Bewogen jaar
Wij hebben ons speeljaar weer afgesloten. Het was een heel bewogen speeljaar, door het overlijden van onze geliefde leidster Karin Portzgen. Een moeilijke tijd maar de groepen zijn goed opgevangen door Ellen en Dianne en mede door hen hebben onze peuters hun speelochtend of speelmiddag niet hoeven te missen. Daarvoor natuurlijk onze dank. Verder ook onze dank voor alle blijken van medeleven die wij hebben ontvangen, het was hartverwarmend.
Sinds 1 juni 2010 is Karin Verhagen aangesteld als vaste CL.-leidster. Karin draait nu de groepen 3 en 4 op dinsdag en vrijdag.
De laatste weken van het speeljaar hebben we aan het project muziek gewerkt. Er is veel gezongen, veel spelletjes met het thema muziek en de peuters hebben ook muziekinstrumentjes gemaakt.
Muziek was ook het thema van ons eindfeest op woensdag 21 juli. Het was gelukkig mooi weer en het was dan ook een hele gezellige dag. Ze hebben allemaal een mooie gitaar gemaakt en zijn met papa, mama, oma of opa door het park gelopen en hebben daar diverse spelletjes gespeeld. Overal was wel iets van ‘muziek’ te horen. Aan het einde was er nog een verrassing.
Maandag 6 september begint ons nieuwe speeljaar weer en gaan we weer vol enthousiasme aan de slag.
Wilt u eens komen kijken, dan kunt u altijd bij ons binnen lopen.
Ons adres is Marseillelaan 100a bij basisschool de Klapwiek.

Team PeuterPlaza Marseillelaan