Ga naar de startpagina
park
September 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Barrierse Feesten 2010


Afgelopen zondag 29 augustus was het dan eindelijk zover. Het wijkfeest de Barrierse Feesten vond plaats op de Ardèchelaan.
Het was een gezellige drukte op de braderie. Er waren volop kramen, met voor ieder wat wils. Ook veel mensen uit de wijk hadden een kraam gehuurd. Het kinderplein was een enorm succes. De kinderen hadden de grootste lol op het 40 meter luchtkussen. Ook zagen we een aantal kinderen die mooi geschminkt waren. En de optredens van clown Hermano werden druk bezocht.
Als je van het kinderplein richting het feestplein liep, kon je meedoen aan een workshop djembé in een echte Afrikaanse hut. Ook kon je daar Afrikaanse maskers en muziekinstrumenten maken.

Er was een gevarieerd programma te zien op het hoofdpodium.

Dansschool Step by Step, the Reeves en Afrikaanse artiesten gaven de Barrierse Feesten een muzikaal tintje. En op het einde van de dag heeft de notaris de winnende lootjes getrokken voor de loterij waar schitterende prijzen te winnen waren. Deze zijn beschikbaar gesteld door Electropoint uit Best, schoonheidsinstituut Avancé, Thermae Son, de Emté en het Ottenbad.
Er liepen ook fotografen rond om leuke kiekjes te maken.
Binnenkort kun je op onze site www.barriersefeesten.nl deze foto’s downloaden.
En tot slot: Wij, als organisatie, willen alle vrijwilligers en sponsoren en iedereen die dit feest mogelijk heeft gemaakt, bedanken voor hun steun!

Organisatie Barrierse Feesten