Ga naar de startpagina
park
September 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Koor l'Arschanté

Start nieuwe musicalproductie
Deze maand is voor l’Arschanté het koorseizoen weer begonnen.
Na een succesvolle jubileumvoorstelling in het voorjaar, is er een begin gemaakt met de opzet van een nieuwe grote productie die in 2012 in het theater zal worden gepresenteerd. Zoals vanouds zal er in deze productie volop worden gezongen, gedanst en geacteerd.

Stap aan boord
De repetities voor deze nieuwe productie starten in november 2010 en voor de volledige bezetting van de cast zijn nog mensen nodig. Het verhaal gaat over de reünie van een aantal oud-leerlingen en -leraren op een groot cruiseschip. Als er tijdens de cruise een moord wordt gepleegd, is plotseling iedereen verdacht. Wie zou de moord hebben gepleegd?
Heb je ook zin om aan boord te stappen en samen met ons te werken aan deze nieuwe productie? Kom dan naar de auditieavond op vrijdag 1 oktober. We geven dan een indruk van hoe het koor repeteert op het gebied van zang, spel en dans. Tevens kun je dan bepaalde onderdelen met ons meedoen als onderdeel van je auditie.

Aanmelden voor 1 oktober
We vinden het heel leuk als je op vrijdag 1 oktober komt. Wil je je aanmelden voor de auditie of heb je nog vragen, bel of mail dan met Tecla Kilwinger 040 - 254 15 39 of larschante@hotmail.com.
Op www.larschante.nl vind je uitgebreide informatie over ons koor en kun je foto’s en filmclips bekijken van eerdere uitvoeringen.