Ga naar de startpagina
park
Juni 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Beachvoetbal Acht


Dit jaar organiseert de Mispelhoef samen met voetbalvereniging Acht voor de 3de maal het Beachvoetbal gala op 3 en 4 juli in en om Café De Mispelhoef aan de Oirschotsedijk 9 in Eindhoven-Acht.
Het voetbalfestijn begint zaterdag en zondag om 12.00 uur.

Zaterdag is er een toernooi voor recreanten en op zondag gaan 12 vooraanstaande selectieteams uit de regio strijden om de felbegeerde Bavaria United Cup. Dit jaar belooft nog beter te worden dan vorig jaar met bovendien spectaculair voetbal in een heuse feestomgeving, oftewel we kunnen een prachtig voetbalfestijn verwachten.
Op zaterdagavond direct na de laatste wedstrijd barst de Mispelhoef Beach Party volledig los en dit feest duurt voort tot in de kleine uurtjes. Naast de bekende Eindhovense Dj Peter Raaymakers en de Dj’s van Dance Reaction zal de avond verder muzikaal opgeluisterd worden door verschillende artiesten waaronder onze hoofdact Vinzzent.

Op het terrein vindt u verder ook een feesttent, frietkraam, verschillende springkussens en een zwembad voor de kinderen.
Dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar het Epilepsiefonds. Dit doen we ook omdat onze medeorganisator, Erwin Koeman, ambassadeur is van dit fonds. We verwelkomen u graag op 3 en 4 juli in Acht.


Marc Leemans