Ga naar de startpagina
park
Mei 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Frisse wind

Soms is er in de redactie wel eens iets meer te bespreken dan alleen de kopij voor de komende maand. Zoals ook dit keer. Een van de serieuze onderwerpen naast de kopij was de uitstraling, zeg maar de smoel, van ons blad.
En toen realiseerden we ons dat we eigenlijk niet zo heel goed wisten wat onze lezers daarvan vinden. Komt het oubollig over? Spreekt het de lezers aan, of vinden die toch een andere opzet duidelijker of beter of makkelijker leesbaar.
En, eerlijk gezegd, lees ik het Brierke in de vorm waarin het hier voor u ligt niet meer. Nee, ik heb het dan al twee of drie keer op mijn computerscherm gehad, en ken de inhoud al wel. En hetzelfde geldt natuurlijk voor de andere redactieleden.

Dus vinden we dat we u eens aan het woord moeten laten over ons product. Laat ons eens weten wat we volgens u kunnen verbeteren, waardoor ons aller wijkblad frisser en / of moderner oogt en zo mogelijk beter leesbaar en nog aantrekkelijker wordt.

Er zijn natuurlijk wel een paar dingen die we nadrukkelijk niet willen wijzigen. De naam Brierke willen we uiteraard handhaven, en ook de vormgeving van die naam in de kop hierboven moet volgens ons gelijk blijven vanwege de herkenbaarheid.
Het aantal pagina’s met advertenties is onze bron van inkomsten en daar zijn we grotendeels van afhankelijk, dus die blijven ook. Maar voor de rest is alles bespreekbaar. Oh, ja. De informatie van en voor de wijkbewoners staat natuurlijk voorop; daarvoor is ’t Brierke in het leven geroepen, dus dat moet ook blijven, maar dat is eigenlijk vanzelfsprekend.

Stuur uw suggesties naar het redactieadres, Savoiepad 133, of mail ze naar Redactie@Brierke.nl. We zullen uw reacties allemaal koesteren.

Martin