Ga naar de startpagina
park
Januari 2010
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Tijd vliegt

Dit keer heb ik me voorgenomen om niet over goede voornemens te schrijven. Op zich is dat natuurlijk ook een (goed) voornemen. En daarmee breek ik al meteen met mijn goede voornemen.

Op het moment dat u dit leest, heb ik het al weer ruim veertien dagen geleden geschreven. En in die tijd is er vast ook al weer heel veel gebeurd. Terwijl ik dit schrijf, verdwijnt buiten de mooie witte sneeuw uit onze tuin door veelvuldige regen. Maar mogelijk leest u dit in een winterse sfeer met buiten een nieuwe prachtige witte deken die weer hoop geeft op een Elfstedentocht.
In onze huiskamer staat nu de kerstboom mooi te pronken en het hele huis ademt een sfeer van gezelligheid. Maar waarschijnlijk hebt u de boom al afgetuigd en opgeruimd als u dit leest.
Op de radio speelt momenteel sfeervolle kerstmuziek afgewisseld met de top - honderd, - tweehonderd, - vijfhonderd, - duizend of -tweeduizend van alle tijden en van de hele wereld en omstreken. Als bij u de radio aanstaat bij het lezen van dit Brierke zijn alle topzoveel lijsten weer voor een jaar opgeborgen.
Over enkele dagen gaan veel inwoners van onze wijk weer met pijlen, knallers, sterretjes en ander mooi siervuurwerk hun vreugde uiten over het aanbreken van een nieuw jaar. Als u dit leest denkt u er misschien nog even aan terug, en neemt u zich voor om het het volgend jaar anders en beter te doen.

Ik wil u namens alle vrijwilligers van ’t Brierke een gezond en voorspoedig 2010 toewensen.

Martin