logo 't Brierke
park
Oktober 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Vlooienmarkt Jong Nederland

Op zondag 1 november a.s. organiseert Jong Nederland De Fakkel weer een vlooienmarkt in en bij het Dr.Ir.F.J.Philipshuis aan de Fakkellaan. De opbrengst van die vlooienmarkt is bestemd voor de organisatie van diverse activiteiten voor de kinderen van Jong Nederland waaronder een zomerkamp in 2010. De vlooienmarkt begint om 13.00 uur en sluit om 16.00 uur.
Jong Nederland is daarom weer op zoek naar allerlei materialen die nog te verkopen zijn (géén banken, kasten, tafels en ander groot meubilair).
Wanneer u geen vervoer hebt zijn wij bereid de spullen op vrijdag 30 oktober of zaterdag 31 oktober bij u thuis op te komen halen. We verzoeken u in dat geval tijdig contact op te nemen met Jong Nederland, tel: 040 - 281 50 50.
Zelf de spullen bezorgen aan de Fakkellaan mag natuurlijk ook (vrijdag 30 okt. 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag 31 okt. 9.00 tot 12.00 uur).

Nieuwe leden
Ook de normale activiteiten van Jong Nederland De Fakkel zijn weer begonnen.
Wekelijks komen de leden bijeen voor groepsbijeenkomsten waar allerlei activiteiten worden gehouden op het gebied van sport, spel, creativiteit, buitenleven en samenleving.
Daarnaast worden er door het jaar heen nog diverse andere activiteiten gehouden zoals sportdagen, een darttoernooi, weekenden, een kerstviering, een carnavalsfeest, een zwemfestijn, Halloween en een zomerkamp.
Als je lid wil worden, kun je informatie opvragen via 040 - 281 50 50.
Ook is informatie te vinden op onze website www.jndefakkel.nl.