logo 't Brierke
park
Oktober 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Opening Spilcentrum Gunterslaer

Eindelijk is het dan zover. Na een periode van twee jaar verbouwen en na een intensieve inhoudelijke voorbereiding zijn wij erg trots u te kunnen vertellen dat wij ons Spilcentrum officieel kunnen gaan openen.
De afgelopen periode is basisschool Gunterslaer ingrijpend ver-bouwd en Peuterplaza Gunterslaer heeft nu een gloednieuw onderkomen binnen de muren van de basisschool.
Verder zijn er twee nieuwe leslokalen en een aantal kantoren en bergingen bijgebouwd. Daarnaast zijn bestaande lokalen opgeknapt en zijn de toiletgroepen volledig gerenoveerd.


Inhoudelijk gaan Basisschool Gunterslaer, Peuterplaza Gunterslaer en Korein Kinderplein Normandiëlaan verder als Spilcentrum Gunterslaer. Dat betekent dat wij samen een organisatie vor-men waarin wij kinderen van 0-12 jaar met gepaste zorg willen begeleiden, zowel onderwijs-kundig, opvoedkundig en sociaal.

Bij ons staat het kind en de zorg rondom het kind centraal en daarom zijn we blij met en trots op ons Spilcentrum en alle partners, die daarbij betrokken zijn.
Graag willen wij dit gevoel met u delen en wij nodigen u uit om ons Spilcentrum te komen bezoeken. U bent van harte welkom op maandag 19 oktober van 15.30 tot 18.00 uur in ons Spil-centrum Gunterslaer aan de Normandiëlaan 48-52.