logo 't Brierke
park
Oktober 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Doet u weer mee met Dorcas?

In 2008 was de Dorcas Voedsel Aktie weer een groot succes!
In de Achtse Barrier hebben we weer meer dan 100 dozen gevuld met levens-middelen verzameld. Het was hartverwarmend om in het verzameldepot in Son tientallen auto's af en aan te zien rijden, met honderden voedseldozen uit heel Eindhoven!
Uiteindelijk zijn in december meer dan 20.000 voedselpakketten vanuit Nederland naar de Oekraïne gebracht, en daar door lokale mensen persoonlijk bij de allerarmsten aan huis afgeleverd.
De mensen leven daar onder erbarmelijke omstandigheden, die wij ons niet echt kunnen voorstellen. En daar hebben we dus meer dan 100 gezinnen vanuit de Achtse Barrier een hart onder de riem kunnen steken! Een druppel op de gloeiende plaat? Maar dan wel een dikke druppel! (en niet altijd met droge ogen ontvangen).
Als we voldoende vrijwilligers hebben, staan we dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 november weer in de EmTe en de Super de Boer. Doet u weer mee?
Aanmelden om een blok van 2 uur in de winkel te helpen (ik zoek nog 10 mensen) kan via 040 - 243 00 47 (Hans Zuur), maar u mag natuurlijk ook gewoon meedoen door iets te geven!
Alvast heel hartelijk bedankt !

Hans Zuur