logo 't Brierke
park
Oktober 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Bibliotheeknieuws

Herfst-sparen!
Ook in de herfst organiseren we een najaarsactie waarbij we het lenen belonen: Herfst-sparen! Leen 1x in oktober, 1x in november en 1x in december en je verdient een filmkaartje van Plaza Futura waarmee je in de kerstvakantie gratis een kinderfilm bezoekt!
Meer informatie is te verkrijgen in één van de vestigingen van Bibliotheek Eindhoven.

Nijntje komt naar Eindhoven!
Een prachtige tentoonstelling over Nijntje bezoekt alle bibliotheekvestigingen van 14 september t/m 31 december 2009. En voor de kinderen van 2 tot 6 jaar die in deze periode een prentenboek lenen, hebben we een extra verrassing: het boek Nijntje en Nina … en een kleurplaat. Om te houden! Alles om nog maar eens te benadrukken hoe leuk voorlezen is!
Op www.bibliotheekeindhoven.nl staat wanneer de tentoonstelling in welke vestiging te vinden is.

Start verkoop cadeaubonnen bij Bibliotheek Eindhoven
Per 6 september 2009 verkoopt de bibliotheek cadeaubonnen in al haar vestigingen. Naast de verkoop van de Bibliotheek Eindhoven Cadeaubon, wordt het aanbod uitgebreid met de VVV irischeque, de bol.com cadeaubon, de Nationale Bioscoopbon, de Parktheaterbon en de Muziekcentrum Cadeaubon. Ideaal indien u iemand zelf een cadeau wilt laten uitzoeken!

Voorlezen op het filiaal

Woensdag 7 oktober om 14.30 uur is het weer voorlezen voor onze peuters en kleuters. Na afloop krijgen ze een kleurplaat en een traktatie.

Kinderboekenweek 2009 wordt de lekkerste ooit!

Dit jaar organiseert Bibliotheek Eindhoven weer verschillende activiteiten in het kader van de Kinderboekenweek (7 t/m 17 oktober 2009). Aanhakend op het thema ‘Eten en snoepen in Kinderboeken’ wordt in vestiging Centrum de Kinderboekenweek op woensdag geopend door Muziektheater Vanillewijs. In de overige vestigingen wordt de opening gevierd met voorlezen en een smakelijke workshop. Op zaterdag treedt Theater a La Carte op. Lees er meer
over op www.bibliotheekeindhoven.nl.

Tot ziens in uw bibliotheek!