logo 't Brierke
park
December 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

December

We zijn alweer aan de laatste maand van het jaar begonnen. Voor de Nederlandse kinderen begint die met de feestdag van Sinterklaas. Traditiegetrouw brengt de Sint ons storm, wind, regen en kou. Dat hoort er ook allemaal bij in december, dus moeten we de Sint daar maar voor bedanken en is het aardig om te proberen een paar liedjes voor hem te zingen...

In het begin van november is er een enquête gehouden over uw waardering van
’t Brierke. Daar kwamen mooie cijfers uit. Zo zei 90 procent van de ondervraagden dat ze de wijkkrant geheel door las. Dat is toch wel een pluim op de hoed van de vrijwillige medewerkers van het blad.
We gaan dus gesterkt verder met ons werk voor ‘t Brierke.

Deze maand dus nog wat storm en misschien zelfs sneeuw en hagel (vraag het de Sint). Maar aan het einde van de maand zullen de kerstden of -spar en de kaarsjes zeker weer bijdragen aan een fijne kerststemming waarna er voor de liefhebbers ook weer oliebollen met oudejaar zijn; aan u de keuze: zelf bakken of kopen.

Oudejaarsavond, maak er wat moois en gezelligs van en dan op naar het nieuwe jaar met al snel allerlei voorjaarsbloemen in tuin en park.

KOOS

De medewerkers van ’t Brierke wensen u een
Gelukkig en gezond 2008