logo 't Brierke
park
Juni 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Mobiel terras in Woensel Noord

Vanaf mei tot oktober trekt Welzijn Eindhoven met ‘Buurt(en) op straat’, een mobiel terras, door Woensel Noord. De bedoeling is om mensen op die manier de kans te geven elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.
‘Buurt(en) op straat’ is een mobiel terras dat uit het niets verschijnt en een uur later weer verdwijnt. Het terras verplaatst zich door de wijken Vaartbroek, Vlokhoven, Jagershoef, Eckart, Achtse Barrier, Blixembosch, ’t Hool in Woensel Noord.
Met dit initiatief gaat Welzijn Eindhoven de straat op om de betrokkenheid van bewoners bij elkaar en bij hun buurt te versterken. Terwijl buurtbewoners op het terras met elkaar buurten, worden ze getrakteerd op gratis koffie en thee. Zo krijgt men de kans om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten en beter te leren kennen. Elke buurtbewoner is welkom op het terras, van jong tot oud.
Buurt(en) op straat komt niet alleen als verrassingseffect bij u in de straat maar ook op verzoek van buurtbewoners. Woont u in Woensel Noord en denkt u dat ‘Buurt(en) op straat’ iets is voor u en uw buurtgenoten, neem dan contact op met Mary Sondervan van Welzijn Eindhoven, tel. 040 - 219 35 49,
e-mail: m.sondervan@welzijneindhoven.nl.