logo 't Brierke
park
November 2006
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--

Kleur

Mijn zuster belde me en vertelde dat ze zeer ingenomen was met het herfstige weer. Eindelijk weer een koele wind en gezellige regenbuitjes.
Ik vond de afgelopen zomer en de inmiddels kennelijk ook bijna afgelopen herfst aangenamer en ook mooier. De zomer met z’n aangename warmte en overweldigende bloemenpracht, de herfst met de veelheid aan bladkleuren en van bessen aan de bomen. Mensen verschillen! In de tuinen zie je nog enkele planten bloeien, dankzij de tamelijk hoge temperatuur op de meeste dagen (en ook nog geen nachtvorst, want dan is de winter pas echt ingetreden).

Als er echt iets persoonlijks is dan is het wel hoe je iets ervaart en hoe je je voelt in een situatie. Door de veelheid van kleur is onze omgeving in de verschillende seizoenen, en de variaties in de weersomstandigheden worden onze stemming en ons welbevinden sterk beïnvloed.

We krijgen nog enige mooie dagen, nog is de winter niet gekomen, maar sneeuw en ijs liggen ook in het verschiet. Geniet nog van de mooie bladkleuren!

KOOS