logo 't Brierke
park
September 2006
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--

Nieuwe gezichten.

Onlangs hebben we een oproep gedaan om ons team te komen versterken. Daar zijn een aantal reacties op gekomen. Een welkome aanvulling in onze redactie is Frank v.d. Dennen. Bij de bezorging komt Jos Ruisch, zij gaat de plaats innemen van Ine Koppelmans, d i e gaat stoppen. Ad Wens gaat Felix de Groen vervangen bij de afwerking van ’t Brierke. Zij stellen zichzelf voor:

Ad WensIk ben Ad Wens, 46 jaar, heb een Portas vakbedrijf dat ik samen met mijn broer run. Ik houd van lezen, films en sport (helaas meer passief dan actief maar dat gaat veranderen). Ik woon sinds augustus 2000 in de Achtse Barrier en ik moet zeggen met veel plezier. Maar ik wil me graag wat actiever in de wijk opstellen vandaar dat ik me aangemeld heb na de oproep in ‘t Brierke. Organiseren zit me in het bloed en ik hoop dan ook dat ik de taak van Felix (organiseren van vouwen en nieten) goed en naar tevredenheid kan overnemen.

Jos RuischAls nieuweling in de Achtse Barrier hoop ik er aan bij te dragen dat u uw Brierke in de bus ontvangt. Om, buiten nieuweling, geen onbekende te blijven stel ik mij even aan u voor. Ik ben Jos Ruisch en woon sinds juni 2006 in de wijk. 17 Jaar geleden woonde ik ook een korte tijd in de Achtse Barrier. Via omzwervingen buiten Nederland en door Roosendaal zijn wij weer terug, dus de omgeving is ons niet geheel onbekend. Maar ik moet zeggen dat de wijk enorm gegroeid is in die 17 jaar. Wij komen zelf van origine boven de rivieren vandaan.
Mijn dagvulling bestaat momenteel uit het opvoeden van een zwarte Labrador pup van de Stichting Hulphond Nederland. Over een jaar zal hij bij mij weg gaan om te worden afgetraind om de mindervalide mens te kunnen helpen waar mogelijk. Een hulphond mag over het algemeen bij de winkels naar binnen voor zijn leerproces, dus wie weet komt u mij daar wel tegen!

Frank van der DennenIk ben Frank van der Dennen en werk bij Atos Origin. Al bijna 25 jaar woon ik (nog steeds met plezier) in de Achtse Barrier. Vanwege mijn aanstaande pensioen was ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Via een collega ben ik bij de redactie van ’t Brierke gekomen en aan dit nummer heb ik al mijn bijdrage kunnen leveren.
Verder hou ik van het lezen en verzamelen van stripverhalen en ook het maken van Tiffany objecten.