logo 't Brierke
Archief - Januari 2006
Januari 2006
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--
 

En nóg een wisseling

Beste wijkbewoners, namens KV de Mulders en Farine wensen wij u allen een geweldig 2006, misschien ’n prijsje in de loterij maar vooral een goede gezondheid.
Wij hopen dat u van een gezellige jaarswisseling hebt genoten en dat u met een frisse kijk het nieuwe jaar tegemoet ziet. Die frisse kijk hebben de Mulders zeker in hun ogen want zondagmiddag 15 januari, aanvang 13.00 uur, is er weer de jaarlijkse Opperwisseling in VTA de Mortel. Dan nemen rond 15.30 uur Opper Eclaire en Meester Changeur afscheid en zal eindelijk bekend worden welke nieuwe Opper en Meester de scepter gaan zwaaien over het Muldersgat in 2006 / 2007.
Wie dat worden is tot nu toe in de gehele vereniging nog steeds onbekend, slechts een enkel bestuurslid (ikke dus) weet wie dit zijn en die wil, zelfs onder druk, niets zeggen.
Natuurlijk wordt er volop gespeculeerd wie de opvolgers worden, nou let op ze zitten er allemaal heel ver naast. Maar ik kan u wel verklappen dat het dit jaar voor velen een grote verrassing zal zijn.
Waarschijnlijk zal het voor u ook een verrassing zijn en heb ik u nu wel heel erg nieuwsgierig gemaakt. Dan lijkt het mij verstandig dat u alvast de 15e januari in uw agenda opneemt omdat u deze zondagmiddag bij de Opperwisseling van de Mulders bent, logisch toch. Twee wisselingen in een maand waar maak je zoiets nou mee, alleen bij KV De Mulders in je eigen Achtse Barrier. Wij garanderen u een gezellige middag met veel carnavalsmuziek, dansmariekes, 12 bezoekende verenigingen, Stadsprins Geertikus met zijn gevolg en Stadshofkapel de Eendracht en drive-inshow Satisfaction. Vanzelfpprekend zal Mulderskapel Farine zich doen gelden met een carnavaleske noot. KV de Mulders en Farine zien u graag op zondagmiddag 15 januari aanvang 13.00 uur in VTA de Mortel, enne de entree is gratis.
Namens KV de Mulders, met carnavaleske groet.

Piet van der Putten.