logo 't Brierke
Archief - Oktober 2005
Oktober 2005
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--
 

Met gepaste trots kunnen we u melden dat uw wijkkrant opnieuw een mijlpaal bereikt. We gaan het net op. Het Internet wel te verstaan. In de afgelopen maanden heeft onze webmaster, Henk Kuijken, een fantastisch stukje vrijwilligerswerk afgeleverd en een internetuitgave van ‘t Brierke neergezet die werkelijk gezien mag worden, letterlijk én figuurlijk.

opening www.brierke.nlHet was al langer onze wens om, naast de papieren uitgave van ‘t Brierke, ook een internetversie uit te geven, en we zijn blij die nu te kunnen presenteren. De ‘site’, zoals zo’n uitgave in vakjargon heet, is vanaf vrijdag 7 oktober 20.00 uur operationeel, en is dan te bekijken op www.brierke.nl.
Voordeel van het digitale Brierke is dat we de lezers tegelijk ook een archief van eerdere nummers aan kunnen bieden zodat men nog eens iets in een oud nummer terug kunt zoeken of de huidige uitvoering kan vergelijken met vroeger. In de komende maanden willen we dit archief gaan vullen. Daarvoor zouden we graag hulp hebben van een of twee vrijwilligers met belangstelling voor computer en internet.
Het allereerste Brierke uit mei 1978 (toen nog naamloos) hebben we alvast in het digitale archief geplaatst, samen met het septembernummer van dit jaar.

Ik wil Koos graag bedanken omdat ik ‘zijn’ voorpagina mag gebruiken voor deze aankondiging. Ook een welgemeend dankjewel aan alle mensen die hun bijdrage aan de totstandkoming hebben geleverd.

Ik hoop dat deze beide versies van de wijkkrant voor de Achtse Barrier zullen blijven doen waarvoor ze bedoeld zijn: u informatie geven. Ik wens u veel leesplezier.

Martin van de Goor, Coördinator 't Brierke