logo 't Brierke
Archief - Januari 2005
Januari 2005
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--

De sneeuw had vertraging.

Volgens veel van de verstuurde kerstkaarten hoort er met kerstmis sneeuw te liggen. Met Kerstmis was het aangenaam wandelweer maar ik heb geen sneeuw gezien. Een paar dagen later ontwaakten we in een besneeuwde wereld zodat het mogelijk was alvast kerstfoto’s voor 2005 te maken.
Wat hopelijk geen vertraging zal hebben zijn de Barrierse feesten in 2005. Er moet echter nog wel veel voorbereid worden. Hein Willems, de grote animator/ organisator van de feesten, zal om gezondheidsredenen zich er veel minder mee kunnen bemoeien.
De feesten van afgelopen jaar waren erg geslaagd. Veel bewoners van onze wijk hebben zich op deze dag uitstekend vermaakt in en rond de Mortel. Wij zijn er daarom van overtuigd dat de feesten ook dit jaar moeten doorgaan.
Echter, dan zullen enkele mensen meer zich er voor moeten inzetten. Het mooiste zou zijn als een vriendenclub of een straat uit de Achtse Barrier zich hiervoor in zou willen zetten. Maar het mag natuurlijk ook een vereniging of een club zijn. Er waren groepen genoeg het afgelopen jaar die meededen aan de feesten. Daar moeten er zeker bij zijn die zich dit jaar voor de organisatie zouden willen inzetten.

Koos