Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Juni 2004
Juni 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Avondvierdaagse


Van 14 tot en met 18 juni organiseert de OKA in samenwerking met de Nederlandse Wandelsportbond weer de jaarlijks terugkerende Avondvierdaagse. Gezellig wandelen met de hele familie over een afstand van 5 of 10 kilometer. Je hebt de keuze uit 5 avonden, waarvan je er zeker 4 moet lopen om een medaille te krijgen. Elke avond is er een andere route.
De voorverkoop van de kaarten is gestart op 31 mei j.l. De kaarten zijn te koop bij Henk, Savoiepad 133 en kosten € 2,50. Tel: 06-51 41 66 12. Ook zijn de kaarten te koop tijdens de Barrierse feesten bij de infokraam van de O.K.A. en bij de start. We starten vanaf De Mortel, elke avond om 18:30 uur. Behalve vrijdag avond, want dan start de 10 km om 18:00 uur. Kinderen jonger dan 8 jaar moeten onder begeleiding lopen. Honden zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd om mee te lopen. Meer informatie ook op onze eigen website: www.openkinderactiviteiten.tk.
Wij hopen op mooi weer. En zien jullie graag verschijnen aan de start.

OPROEP
Voor de avondvierdaagse van de OKA van 14 juni t/m 18 juni, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Dus heb je tijd en zin, neem dan even contact op met Mia tel: 040 – 242 69 32. Zij kan je dan de nodige informatie geven en inplannen voor de avondvierdaagse.

Voor de kindervakantieweek van de OKA, 31 Augustus t/m 03 September, zijn we weer op zoek naar ouders, zussen, broers, ooms, tantes, opa’s en oma’s maar ook naar alle andere mensen, kortom iedereen dus, die het leuk vinden om tijdens deze week te komen helpen. Heb je zin en tijd bel dan even met Mia tel:040 24 26 932 en vraag voor meer informatie. Wij vinden het leuk om voor de kinderen in de wijk een fijne week te organiseren maar kunnen niet zonder jullie hulp. Dus bellen hoor. Het wordt weer echt gezellig. Groetjes

OKA