Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Juni 2004
Juni 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

KIKA kamp 2004

Komende zomer worden er weer diverse KIKA Kampen gehouden. Voor de wijken Prinsejagt, Mensfort, Acht, Achtse Barrier en Meerhoven vindt het kamp plaats van zondag 15 t/m vrijdag 20 augustus 2004. Dit kamp is voor kinderen van het basisonderwijs uit de groepen 3 t/m 8.

Wat doen we?
We organiseren jaarlijks (al sinds 1959) vakantiekampen. Met elk kamp kunnen zo'n 100 kinderen mee en de kinderen zijn op de kampen onderverdeeld in 5 jongens- en 5 meisjesgroepen naar leeftijd van elk maximaal 10 kinderen, en met minimaal 1 (de jongste groepen 2) vaste en ervaren groepsleider of leidster. Op de kampen wordt er van alles georganiseerd zoals: bosspelen, speurtochten, sport- en spelmiddagen, een kampvuur enz. Het kamp wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers waarvan velen al jaren deze kampen leiden.

Waar worden de kampen gehouden?
De kampen worden gehouden op ons kampterrein aan de Witrijtseweg te Bergeyk. Het kampterrein ligt aan de bosrand, en op het terrein zelf is een groot grasveld. Verder hebben we de beschikking over 10 blokhutten, elk met slaapgelegenheid voor 10 kinderen en hun leiding en 5 wasgelegenheden bij de groepsaccommodaties. Daarnaast staat een grote tent voor de gezamenlijke binnenactiviteiten. Verder nog een stenen gebouw met daarin keuken, douches, wasgelegenheden, toiletten en stafruimte.

Wat kost een kamp?
De prijs van een kampweek bedraagt € 57,50 per kind. Deze prijs is "all in", dus ook het vervoer met bussen vanuit Eindhoven naar het kampterrein.

Informatie en inschrijven
Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij:
Willem-Jan Gielen Tel. 040 24 83 288 E-mail: kikaprinsejagt@hotmail.com.