Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Juni 2004
Juni 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Fancy fair
van basisschool Gunterslaer


Op zaterdag 19 juni a.s. houdt basisschool Gunterslaer, Normandiëlaan 50, een gezellige fancy fair van 13.00 tot 16.00 uur ‘s middags. Speciaal voor de kinderen worden er veel spelletjes uitgezet. De kinderen kunnen door het kopen van een speelkaart aan de spelletjes meedoen. Tevens kunnen ze te drinken krijgen op de kaart, iets lekkers te eten en iets om te snoepen. Als ze de kaart helemaal hebben laten afstrepen, gaan ze in ieder geval met een prijsje naar huis.

Naast spelletjes, wordt er ook een workshop “scoubidou” georganiseerd. Mocht u nog niet de leuke gekleurde plastic draadjes gezien hebben waar vooral sleutelhangers mee geknoopt worden, kom dan 19 juni zelf naar de workshop. Iedereen kan meedoen met de workshop. Diegenen die al handig zijn met knopen, kunnen tijdens de workshop ingewikkeldere figuurtjes uitkiezen en maken. De persoon achter de Nederlandse scoubidou-website, www.yoarra.nl, zal tevens aanwezig zijn om iedereen wegwijs te maken met de scoubidous.

Behalve het nuttigen van een kopje koffie of thee kunt u natuurlijk ook nog een aardigheidje kopen, dat op de fancy fair aangeboden wordt.