Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Juni 2004
Juni 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

20e BARRIERSE FEESTEN

Dit weekeinde (6 juni) worden voor de twintigste keer de Barrierse Feesten gehouden in en rondom Vrijetijdsaccommodatie de Mortel.
Wat is er zoal te doen?

  • De OKA maakt voor kinderen tot 12 jaar een spelletjesplein met voor ieder wat wils. Een kaart voor deze spelletjes is bij hen verkrijgbaar voor € 2.50 en is de hele middag geldig. Hier horen ook de pony’s bij die net over het bruggetje bij De Mortel staan te trappelen om met uw kind een ritje te maken.
  • De Scouting is aanwezig met hun bouwkunst en verzorgen het zeskamp onderdeel spijkerbroekhangen.
  • De Petanquevereniging geeft demonstraties en gelegenheid om ook te spelen zodat u zich in Frankrijk op vakantie waant!
  • In de sporthal zullen verschillende optredens van dansgroepen zijn die eigentijdse wervelende shows laten zien waarbij u zo mee zou willen doen.
  • Er is een gezellige markt van de meest uiteenlopende hobbyisten die hun creativiteit demonstreren, en hun fraaie creaties kunt u natuurlijk ook kopen.
  • Er staat een Oudhollandse poffertjeskraam die voor een ouderwets prijsje poffertjes bakt om van te watertanden.
  • Op het terras voor en ook achter de Mortel kunt u onder het genot van een drankje en een hapje de inspanningen van de zeskampdeelnemers vanaf uw stoeltje bekijken en luisteren naar muziek. Veel muziek van maar liefst 10 kapellen, die allemaal een geweldige reputatie hebben, in Eindhoven maar ook ver daarbuiten! Op drie podia spelen ze de sterren van de hemel. Zowel voor, in en achter de Mortel.
  • Daar worden ook zeskamponderdelen opgesteld zodat er overal wat te horen en te zien is en u de kans krijgt alles van dichtbij mee te maken. Wij zetten een parcours uit wat niet zwaar wordt, wel ludiek en leuk om naar te kijken! Het startschot zal om 13.00 uur gegeven worden door Johan Vlemmix, oranjefan en spellenspecialist bij uitstek, bekend van de t.v. programma’s Ter land ter zee, Tobbedansen, Fiets ‘m er in en Vlieg er n’s uit.

Als het zonnetje meewerkt belooft het een gezellige zondagmiddag te worden voor het hele gezin, bij slecht weer worden de activiteiten verplaatst naar de sporthal.Wij hopen veel toeschouwers uit onze wijk te mogen begroeten.
Het wordt FEEST in de Achtse Barrier voor IEDEREEN!!!!!!