Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - April 2004
April 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Open Kinder Aktiviteiten

PAASEIREN ZOEKEN
Op 12 april (tweede paasdag) organiseert de OKA weer de jaarlijkse paaseieren zoektocht voor de allerkleinsten onder ons. Kinderen van 0 t/m 8 jaar kunnen die dag hun geluk gaan beproeven in het vinden van een prijseitje. Als je mee wilt doen moet je wel een kaartje gaan bestellen bij Henk, Savoiepad 133, à € 1,50. De verkoop voor de kaartjes start op 22 maart. Die morgen 12 april begint om 10.30 uur en onder begeleiding van de paashaas gaan we het bos in. De morgen eindigt om 12.15 uur. Hopende dat veel kinderen dan hun zakken gevuld zullen hebben met heerlijke chocolade eieren. Dus niet vergeten een kaartje te kopen.
Mocht het slecht weer zijn dan gaat het gewoon door. Dan doen we iets binnen in de Mortel.
Groetjes

De Paashaas en de OKA.

KONINGINNEDAG
Op 30 april is het alweer Koninginnedag. En zoals elk jaar organiseert de OKA nu weer een gezellige dag voor kinderen t/m 12 jaar in "De Achtste Barrier". We starten om 10.30 uur met versieren van fietsen, bolderkarren, kinderwagens steppen enz enz. op het terrein achter de Mortel Versieringen, ballonnen, vlaggetjes, en buizen zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen bij ons. Dus je hoeft zelf voor niets te zorgen. Daarna gaan we rond 12.00 uur gezellig in optocht door een stukje van de wijk, onder begeleiding van het Junioren Korps Die Tambourijnen van die Stadt Eindhoven. Dat is echter nog niet alles want daarna om 14.00 uur tot 16.00 uur is er een kinderspeelgoedmarkt. Voor deze markt kun je een tafel reserveren voor € 2,50 bij Henk, Savoiepad 133, vanaf 14 april. Wees er snel bij want op is op.
De entree voor de speelgoedmarkt is ¼ 0,50. Kinderen gratis.
En nu maar hopen op mooi weer, zodat het een geslaagde dag gaat worden. Mocht het slecht weer zijn dan gaat het gewoon door. Dan doen we iets binnen in de Mortel. Tot 30 April.
Groetjes

OKA.

Zie ook onze website www.openkinderactiviteiten.tk.