Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Februari 2004
Februari 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Langlaufen in het park?

Vanmorgen sneeuwde het maar nu schijnt de zon en de sneeuw is weer weg. Ik vind het altijd een leuk gezicht om mensen in ons park te zien langlaufen. Nu dus maar afwachten of de weerman gelijk krijgt met zijn sneeuwvoorspelling.
Vorige maand heb ik verkeerde toegangsprijzen genoemd voor het van Abbe museum, nu dus een rectificatie: kinderen tot 12 jaar gratis, vanaf 12 jaar t/m 55 jaar € 8,50, 55+ers € 6,00, studenten met pas € 4,00, met museumjaarkaart gratis toegang, NS pas en RABO pas 50% korting op de toegangsprijs. En elke donderdagavond is het museum gratis toegankelijk; voorlopig althans tot juli 2004.
In een paar andere wijken (en steden) is men bezig met voorzieningen zoals glasvezelkabel, mede ten behoeve van de burgers o.a. bedoeld om internet intensiever te gaan gebruiken. Niet in onze wijk dus, die wijk kan er nog jaren op wachten. Het heeft ABinfo er niet van weerhouden een informatieve, gebruikersvriendelijke, mooie website te openen. Nu nog een proefversie, hopelijk vanaf half maart in vol bedrijf.
Die voorlopige website kunt U via internet bereiken op:
www.abinfo.dse.nl (dse =digitale stad eindhoven).
Straks wordt het adres: www.achtsebarrier.info
Niet vergeten en niet vergeten te kijken.

KOOS