Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Februari 2004
Februari 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Open dag basisschool Gunterslaer

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind? Kom dan zeker bij ons kijken op de open dag. Daarvoor kunt u op dinsdag 16 maart terecht op onze school aan de Normandiëlaan 50, naast peuterspeelzaal De Draaimolen (in De Wiek) en het gebouw van kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang Goofy.
Evenals vorig jaar houden we deze aankondiging kort en de informatie beperkt. Onze ervaring is, dat de meeste ouders van peuters via buren en kennissen al aardig goed op de hoogte zijn van waar onze school voor staat. Elke bezoeker ontvangt op 16 maart een informatiepakket. Dat pakket is ook beschikbaar voor belangstellenden, die niet naar onze open dag kunnen komen. De open dag is ’s morgens van 9 uur tot half 12 en ’s middags van half 2 tot 3 uur. In samenwerking met De Draaimolen en onze ouderraad wordt een tijdelijke opvang geregeld voor peuters (en nog jongere kinderen) die op 16 maart meekomen.
We hebben momenteel ruim 220 kinderen, verdeeld over 9 groepen. Het aantal kinderen per groep varieert van 18 tot 28. In schooljaar 2004/2005 komt er waarschijnlijk een uitbreiding tot 10 groepen (extra groep 3). Onze school kent geen continurooster, maar er is wel goede opvang mogelijk tussen de middag, verzorgd door ouders van de overblijfgroep. De kleuters gaan ook op vrijdag de gehele dag naar school. Wij hanteren geen wachtlijst.
Peuters kunnen voor het schooljaar 2004/2005 worden opgegeven als ze 4 jaar worden vóór 1 juli 2005.
Ons schooladres is: Normandiëlaan 50, 5627 HT (groene brievenbus naast Goofy). E-mail adres: gunterslaer@skpo.nl. Homepage: gunterslaer.dse.nl.
Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer: 242 32 67.
Bent u geïnteresseerd? Bezoek onze homepage en kom op 16 maart, óf mail
óf bel ons.

Jan Peters, directeur.