Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Januari 2004
Januari 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Open Kinder Aktiviteiten


Diana

Vele ouders en kinderen in de leeftijdklasse van de O.K.A. kennen haar. Het bestel-len van kaartjes voor activiteiten van de O.K.A., paaseieren zoeken, avondvierdaagse, kindervakantieweek, sinterklaas, enzovoort, alsook de playback show tijdens de kindervakantieweek. Nou deze Diana heeft ons gevraagd per 1 januari 2004 te mogen stoppen met haar bestuurstaak.
Diana is vele jaren actief voor de O.K.A. en sinds 1 januari 1996 als secretaris in het bestuur. Helaas is hier per 1 januari 2004 een einde aangekomen. Wij, als zittende bestuursleden Mia, Sylvia en Hein, betreuren dat zeer, doch respecteren haar wens. We bedanken Diana mede namens de vele kinderen van de Achtse Barrier en hun ouders voor haar inzet en opoffering van vele vrije uren. “Diana, bedankt, bedankt, bedankt.” Overigens heeft zij toegezegd dat wij nog altijd een beroep op haar ervaring en medewerking mogen doen.

Oproep
Nu wij nog met slechts drie bestuursleden actief zijn, bestaat er behoefte aan uitbreiding hiervan tot vijf of zeven personen. Dit om de belasting van de vrije tijd zoveel mogelijk te spreiden en niet op elke activiteit van de O.K.A. aanwezig te hoeven zijn.
Wij vragen dan ook, mede namens de kinderen tot 12 jaar van de Achtse Barrier, dringend of er onder u potentiële bestuursleden zijn die ons team komen versterken. Voelt u hier iets voor, neem dan even contact op met:
Mia 242 69 32, Sylvia 256 65 42 of Hein 248 32 42

Kinderbingo
Op Zondag 18 januari 2004 organiseert de OKA weer haar jaarlijkse BINGO voor kinderen van 7 t/m 12 jaar in de Mortel.
Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 1,25 en er zijn weer prachtige prijzen te winnen. We spelen verschillende rondes, dus de kans is groot dat je een mooie prijs wint. Zeker komen hoor! Tot 18 januari om 14.00 uur.
Groetjes,

OKA