Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Januari 2004
Januari 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Horen en Zien bij Farine

Naast de activiteiten van K.V. Mulders, die jullie hiervoor al hebben kunnen lezen, is er nog een feest te vieren in 2004. Farine, de hofkapel van de Mulders, bestaat 11 jaar in 2004. En dit willen we graag samen met jullie vieren. Immers zowel de Mulders als Farine hebben als belangrijkste doelstelling: het brengen van een goed carnaval in de wijk, maar zeker ook voor de wijk. Vandaar dat we in 2004 bij ons 11-jarig bestaan groots uit willen pakken naar de wijk toe.
Onder het motto horen en zien bij Farine organiseren wij in samenwerking met de OKA op zondag 6 juni naast een Kapellenfestival een ludieke zeskamp voor het hele gezin. En juist om deze laatste activiteit gaat het. Wij nodigen alle buurtbewoners uit de Achtse Barrier uit om je voor deze zeskamp in te schrijven en wel met een team van 6 personen (met max. 2 extra personen als reserve) en natuurlijk graag een mix van dames en heren.
We vragen per ploeg het carnavaleske bedrag van € 11,11, maar dit bedrag wordt meer dan volledig gecompenseerd door een hapje en een drankje. Er geldt wel een limiet aan het aantal ploegen wat deel kan nemen, dus wees er snel bij en schrijf je in met een aantal buren of als ploeg uit een vereniging. Er is natuurlijk een 1e , 2e en 3e prijs en een poedelprijs te winnen. Om een en ander goed te kunnen organiseren willen we graag voor 30 januari jullie inschrijving ontvangen op een van onderstaande adressen: KV De Mulders, Postbus 1823, 5602 CA Eindhoven of via email: wil.mertens@planet.nl of farine@dse.nl.
We zien reikhalzend uit naar jullie inschrijvingen. Te zijner tijd volgt nog een
officiële uitnodiging met het volledig programma.
Met Carnavaleske groet,

Farine.