Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - September 2003
September 2003
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Weemoed

De zomer is voorbij, alsof er een schakelaar omgedraaid is; de temperatuur zakte zelfs van de ene dag op de andere 5 graden. Een aantal grijze sombere dagen volgde.
Om het voor mij eventjes weer goed te maken was het vandaag heel lekker weer, maar……de zomer is voorbij! Eén van de komende dagen is het weer vergaderen over een planning van activiteiten in het komende halfjaar, en vanavond weer de eerste redactie vergaderingvan de nu begonnen nieuwe periode van ‘t Brierke (2003-2004).

Oké! Voor sommige mensen was de temperatuur de afgelopen maanden wat hoog maar ik voelde me in mijn tuin alsof ik met vakantie was. U zult zeggen: we krijgen toch gezellige maanden, regen, koude wind, sneeuw en ijspegels en feestdagen, och ja, misschien probeer ik dan wel 14 dagen Costa del Sol.

Het vorige seizoen van onze wijkactiviteiten is afgesloten met de Brierse feesten en met een wagenspelvoorstelling van het Ariëns toneel met een leuk wagenspel (jammer genoeg kwamen er weinig bezoekers terwijl het toch heel mooi weer was). Betreffende het nieuwe seizoen vindt U in dit nummer van ‘t Brierke al veel informatie. Den Fin-Fon markt is, als U dit leest, ook al weer voorbij en het zal stellig weer gezellig geweest zijn. Verder zijn er vóór de opening van het seizoen geen feesten of concerten te verwachten. Het zij zo.

KOOS