Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Juni 2003
Juni 2003
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Kindervakantieweek

Deze wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus
Het thema dit keer: Country & Western.

De OKA is weer hard aan het werk om voor jullie in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week te organiseren. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er de hele week van alles te doen wat in het teken staat van Country& Western, zoals een huifkarrentocht en als echt cowboy´s en cowgirl´s van alles te knutselen. Elke dag is anders. Eigenlijk te veel om op te noemen dus het beste is om zelf deze week met ons mee te maken.
Aan het einde van de week is er natuurlijk ook onze wereldberoemde miniplaybackshow ter afsluiting. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dit allemaal zou moeten missen. Je kunt een passe partout a € 7,50 kopen (voor 4 dagen) of een dagkaart à € 2,50. De voorverkoop start op 7 juli bij de Kaasspecialist (Ardèchelaan), Diana Erich (Fransebaan 120), Sylvia Bakers (Terschellingstraat 25), Boekelier (Biarritzplein).
Natuurlijk kun je ook even kijken op onze site naar de foto´s van vorige jaar hoe gezellig het altijd is bij ons. Kijk op http://www.openkinderactiviteiten.tk. Er komen ook nog boekjes, die krijg je in de laatste week voor de schoolvakantie op school zodat je alles op je gemak thuis met je ouders eens door kunt lezen. Niet vergeten hoor, het word echt weer erg gezellig. Noteer vast de datum in je agenda. We hopen jullie allemaal te zien en met jullie er weer een te gekke feestweek van te maken.
Heel veel groetjes en misschien tot dan.

Oproep
Voor de kindervakantieweek van de OKA van 26 t/m 29 augustus zijn we weer op zoek naar ouders, zussen, ooms, tantes, opa´s en oma´s, maar ook naar alle andere mensen die het leuk vinden, kortom iedereen dus, om tijdens deze week te komen helpen. Heb je zin en tijd bel dan even met Diana tel.: 040-2422873 en vraag voor meer informatie.
Wij vinden het leuk om voor de kinderen in de wijk een fijne week te organiseren maar kunnen niet zonder jullie hulp. Dus bellen hoor; het wordt weer echt gezellig.

Groetjes, Diana